Verstralers

Resultaat 1–15 van de 30 resultaten wordt getoond

LED verstralers en LED bars in vele uitvoeringen en voor alle toepassingen
Wij zijn niet alleen specialist in LED verlichting, maar kunnen ook de juiste LED armaturen voor alle toepassingen leveren.
LED verstralers worden wel gezien als het nieuwe aanlichten
De toepassingen zijn talrijk, maar vooral het aanlichten op afstand en het gebruik bij hogere snelheden maakt ze populair. Denk daarbij aan auto’s en met name in de rallysport, de z.g. offroad sport (4×4), de agrarische sector en vrachtauto’s. Inmiddels toont ook de scheepvaartsector steeds meer interesse voor de LED verstralers.

De inmiddels brede toepassing van de LED verstralers vraagt om een ruime keuze omdat elk vervoersmiddel, waarop de lichtbron gemonteerd wordt, andere specificaties vraagt. Ledhandel24 heeft ruime keuzes in diverse uitvoeringen en wattages.
Wij leveren enkelvoudige LED stralers en tevens LED bars
De toepassing is bepalend voor de keuze. Zo geeft een losse LED (ver)straler zijn licht in een hoek van 30 graden of kleiner. Daarmee wordt de toepassing beperkt tot het ver weg schijnen of tot het aanlichten van exacte punten. Er is dus heel gericht mee te werken.

In LED bars is vaak een combinatie verwerkt. 60% van de leds in led bars zijn verstralers met een hoek van 30 graden en 40% bestaat uit breedstralers met een hoek van 60 graden. Dergelijke LED bars zijn een ideale oplossing bij montage op een auto of vrachtauto. Om een voorbeeld van het nut van deze verstraal combinatie te geven: het verstraal deel belicht het object of dier dat zich al op de weg bevindt en de breedstralers laten zien dat bijvoorbeeld een persoon of dier op het punt staat vanuit het veld of bos de weg op te lopen.

Led bars zorgen dus voor meer zicht dan “gewone” verstralers omdat ze naaste de verte ook in de breedte stralen. Dat maakt dat led bars breder inzetbaar zijn en voor vele toepassingen kunnen worden gebruikt. Tevens beschikken wij over een groot assortiment aanhanger verlichting en werklampen. Uiteraard allemaal LED.
Bij Ledhandel24 kun je dubbel geld besparen bij de aankoop van LED verstralers
Zoals bij al onze LED producten selecteren wij op basis van hoge kwaliteit en toch een lage, zeg maar gerust uitdagende, prijs. Dat is je eerste winst. De tweede winst wordt verkregen uit het lage energieverbruik. In het uiterste geval bespaar je tot wel 90% t.o.v. halogeen verlichting. Daarbij kun je ook nog eens de driemaal hogere lichtopbrengst toevoegen (lumen).  De derde winst is de duurzaamheid. Aangezien led bars en led verstralers minder slijtende onderdelen hebben dan bijvoorbeeld halogeen (ver)stralers en led bars, hebben deze minder last van trillingen en invloeden van buitenaf.

Onze led bars hebben dus een hoge lichtopbrengst tegenover een lage energieverbruik en gaan voor een lange tijd mee.
De keuze bij Ledhandel24 is groot. Wij geven graag een gepast advies
Om eens te laten zien waaruit je zoal kunt kiezen:

Losse LED verstralers in diverse wattages;
Vierkant en rond;
LED bars recht en gebogen;
Lampen met Wattages van onder andere; 36, 51,72,180, 240 en 306 watt;
Led bars en verstralers die zowel indoor als offroad gebruikt kunnen worden;
Voltages van 9 tot 32 VDC;
Alle prijscategorieën, beginnend bij minder dan € 24,-

Ledhandel24 heeft verlichting voor alle bedrijfsvormen. Van de agrarische tot de offroad wereld, van transport tot hulpdiensten, bij ons zul je altijd slagen. Voeg daarbij onze kwaliteitsnormen en daarmee de duurzaamheid, de vlotte leveringen en onze uitdagende prijzen en je keuze is snel gemaakt, nietwaar? Ledhandel24.nl, voor het beste licht tegen de scherpste prijs!

? Waarom LED verstralers?

LED verlichting gaat veel langer mee dan de reguliere verlichting. Tevens vraagt LED veel minder onderhoud en is het bestand tegen trillingen. Hierdoor gaat je verlichting niet stuk. LED verstralers zijn super helder en dus zeer goed zichtbaar in het verkeer. LED verstralers worden tegenwoordig gezien als nieuwe aanlichten. LEDhandel24 heeft een groot assortiment en voor elk voertuig een passende LED verstraler.

? Waarom online bestellen bij LEDhandel24?

LEDhandel24 levert hoge kwaliteit aan materialen tegen scherpe prijzen. Service staat hoog in het vaandel. Door jarenlange ervaring helpen wij graag bij het maken van de beste keuze. Voor 15:00 besteld? Dan ontvang je de bestelling binnen 1 á 2 werkdagen in huis. Toch niet tevreden? Je kunt eenvoudig retourneren binnen 14 werkdagen.

? Hoe lang duurt de levering van LED verstralers?

Bestel je LED werklampen op werkdagen voor 15.00 uur? Dan wordt de bestelling in de meeste gevallen de volgende werkdag geleverd. Levering is gratis vanaf 100 euro. Bij een lagere orderwaarde zijn de verzendkosten slecht € 7,50. Wij adviseren je graag bij het maken van de beste keuze. We beschikken over een groot én divers assortiment.