Aanbiedingen

 • 24% korting
  5.00 van de 5

  Achterlicht set incl. knipper- en remlicht

   65,00  49,50 incl. btw
 • 18% korting

  Breedtelamp LED 12/24V Set

   42,50  34,95 incl. btw
 • 25% korting
  4.67 van de 5

  Led zwaailamp 12/24V

   79,95  59,95 incl. btw
 • 19% korting

  Verlichtingsset 8 aanhanger/trailer LED 12/24V

   187,50  152,50 incl. btw
 • 13% korting

  Voordeelpakket – 10 x SET Led achterlamp rond 12-24v platte uitvoering

   210,00  182,50 incl. btw

Nieuw binnen

 • CRAWER led zwaailamp 24W compact (flits+draai)

   78,59 incl. btw
 • CRAWER led zwaailamp 24W (flits+draai)

   78,59 incl. btw
 • CRAWER led zwaailamp 24W (flits+draai)

   78,59 incl. btw
 • 17% korting

  Verlichtingsset 13 Hieper de kieper LED 12/24V

   102,95  84,95 incl. btw

✔ Gratis verzending Vanaf €100

✔ Scherpe prijzen Dankzij grote inkoop

✔ Al ruim 22.000 Facebook fans

✔ Al 15.000+ klanten Gingen u voor

Vrachtwagen verlichting en trailer verlichting nu ook bij Ledhandel24.nl.

Profiteer van ons grote assortiment Led achterlichten, Led zwaailampen, Led markeringslampen en Led breedtelampen.

Bij werkzaamheden waarbij u te maken hebt met ander verkeer, bieden onze ledlampen u extra veiligheid. Door het heldere licht en de felle kleuren valt u altijd op en kunnen weggebruikers u van veraf waarnemen. De effecten hiervan zijn erg positief en u gaat altijd veilig en goed op weg!

Desondanks mag niet zomaar elke soort led lamp voor elk doel gebruikt worden. In de richtlijn ECE-R65 staat een en ander beschreven en zijn er classificaties vastgesteld. Daarom is het fijn om bij Ledhandel24 te bestellen. Wij kunnen u volledig adviseren over goedgekeurde toepassingen van deze LED verlichting. Daarmee voorkomt u een boete bij een verkeerde keuze. Indien u dus twijfelt of u in uw situatie een led lamp mag voeren, kunt u contact met ons opnemen voor een passend advies.

Ruim assortiment vrachtwagen verlichting

In ons ruime assortiment vindt u onder andere hamburgerleds, nummerbordverlichting, led breedtelampen, achteruitrijlampen, mistlampen en complete verlichtingssets om bijvoorbeeld uw aanhanger of trailer van verlichting te voorzien. Zo zorgt u ervoor dat u goed zichtbaar bent voor uw achterliggers. Ook belangrijk hierbij is een afknotte driehoek. En markeringslampen.

Voordelen LED verlichting voor de vrachtwagen

Uw huidige (gloeilamp) verlichting vervangen door LED achterlichten levert vele voordelen op. Hieronder de belangrijkste voordelen opgesomd:

 • Veel hogere lichtopbrengst tegenover minder energie (energiezuinig);
 • Meer branduren dan traditionele gloeilampen (dus erg rendabel);
 • Het licht is helderder en echter;
 • Uw aanhanger/trailer valt veel beter op (ook tijdens mist en harde regenval);
 • Led verlichting gaat niet stuk door trillingen;
 • Inwendige contactpunten bij gloeilampen kunnen gaan oxideren, bij led verlichting niet;
 • Led verlichting wordt niet warm waardoor de behuizing hard en bros wordt.

Wet- en regelgeving

Een aanhanger moet volgens de wet goed verlicht zijn om uw veiligheid en die van uw weggebruikers te waarborgen. Maar wat is nou wel en niet verplicht als het aankomt op LED achterlichten in het verkeer? Wij hebben het voor u uitgezocht en alle regelgeving tot een artikel uitgewerkt welke u hier leest.

LED markeringslichten van Ledhandel24

Markeringslichten zijn belangrijk voor zowel de bestuurder als het overige verkeer. Als u ook graag zichtbaar bent en de veiligheid van het verkeer in acht neemt dan kan u niet om onze markeringslichten -of ook wel markeringslampen- heen. Door onze markeringslichten valt uw tractor of vrachtwagen namelijk ook voor anderen op. U gaat niet meer onopgemerkt aan anderen voorbij als u onze led markeringslampen heeft geïnstalleerd.

Ruim assortiment LED markeringslichten

In ons ruime assortiment van markeringslichten vindt u onder andere witte, rode en oranje contourleds, diverse reflectors, nummerplaatverlichting, knipperlichten en een groot assortiment verlichtingsets om uw aanhanger, tractor, auto of trailer in één keer te voorzien van alle benodigde verlichting en goed zichtbaar te zijn voor andere weggebruikers. Dus voor markeringslichten voor uw wagenpark bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens vindt u bij ons een afgeknotte driehoek en een groot assortiment LED achterlichten. Allemaal eenvoudig te bestelling in onze webshop.

Ruim assortiment led breedtelampen

In ons ruime assortiment vindt u ook vele led breedtelampen,  zowel voor trucks als trailers en lange en korte breedtelampen. Hierdoor vindt u altijd de perfecte match om uw aanhanger, vrachtwagen of trailer in één keer te voorzien van alle benodigde lampen zodat u goed zichtbaar bent voor uw achterliggers. Tevens beschikken wij over een groot assortiment aanhanger verlichting.

De topservice van Ledhandel24.nl

Alle lampen van Ledhandel24 zijn daarnaast ook nog eens zeer scherp geprijsd en u ontvangt ze net als de duizenden klanten die u voor gingen binnen 2 dagen in huis voor een laag tarief of zelfs gratis vanaf 100 euro. Blijkt er achteraf toch iets niet goed te zijn met de lampen? Dan valt dat gewoon onder onze standaard garantietermijn van een jaar en lossen we het snel voor u op!