Aanbiedingen

 • 24% korting
  5.00 van de 5

  Achterlicht set incl. knipper- en remlicht

   65,00  49,50 incl. btw
 • 18% korting

  Breedtelamp LED 12/24V Set

   42,50  34,95 incl. btw
 • 25% korting
  4.67 van de 5

  Led zwaailamp 12/24V

   79,95  59,95 incl. btw
 • 19% korting

  Verlichtingsset 8 aanhanger/trailer LED 12/24V

   187,50  152,50 incl. btw
 • 13% korting

  Voordeelpakket – 10 x SET Led achterlamp rond 12-24v platte uitvoering

   210,00  182,50 incl. btw

Nieuw binnen

 • NIEUW

  Flitser (oranje)

   29,99 incl. btw
 • CRAWER led zwaailamp 18W (flits+draai)

  Crawer
   34,95 incl. btw
 • 40% korting

  Mini zwaailamp 12V

   12,50  7,50 incl. btw
 • Led/reflector zijmarkering 12/24v oranje NEON

   12,49 incl. btw

✔ Gratis verzending Vanaf €100

✔ Scherpe prijzen Dankzij grote inkoop

✔ Al ruim 22.000 Facebook fans

✔ Al 15.000+ klanten Gingen u voor

Ledhandel24.nl een allrounder op het gebied van vrachtwagenverlichting en trailerverlichting

Als berijder van een vrachtwagen, met of zonder trailer, zal het u inmiddels wel opgevallen zijn dat je op de weg veel verschillende soorten autoverlichting tegenkomt. Het grote zichtbare verschil is de wat ingehouden, geel getinte  verlichting bij het gebruik van halogeen en de heldere en effectieve verlichting via ledlampen.

Dat verschil kan snel worden opgelost. Want Ledhandel24.nl biedt de mogelijkheid om uw huidige vrachtwagenverlichting van de oude generatie eenvoudig te vervangen door de modernste led lampen.

Led verlichting voor vrachtwagens via plug & play

Als uw vrachtwagen nog voorzien is van een traditionele lichtbron, hoeft u helemaal niet te wachten tot uw wagen het einde van z’n werkzame leven heeft bereikt. Bovendien zorgen wij er al jaren voor dat een dergelijke vervanging eenvoudig is uit te voeren via het plug & play systeem. De investering om ledverlichting op uw vrachtwagen toe te passen is ronduit voordelig te noemen. Ons motto is : “Ledhandel24.nl voor het beste licht tegen de scherpste prijs” en op onze website kunt u zien dat wij dat volledig waarmaken, dus ook als het gaat om vrachtwagenverlichting.

Maak uw vrachtwagen en/of trailer nog professioneler door meer ledverlichting

Door de lange levensduur van led verlichting, de voordelige aanschaf en de eenvoudige montage kunt u met verschillende soorten led verlichting een beter zicht verkrijgen en bij slecht weer beter herkend worden. Niet overal worden wegen optimaal verlicht en dan is een ledbar op de cabine een optimaal hulpmiddel. Ze zijn er zowel met verstralers als met breedtestralers of een combinatie van beiden.

Flexibele led breedtelampen en led achterlichten kunt u op onze website in alle maten en soorten vinden. Uiteindelijk is gezien worden van groot belang in het verkeer. En nu hebben we het nog niet eens gehad over led toplampen, zwaailampen en markeringslampen. Neem gerust eens de tijd om door het assortiment van  Ledhandel 24.nl te bladeren. Als professional zult u verbaasd staan van de verlichtingsmogelijkheden voor vrachtwagens, trailers en aanhangers.

Een samenvatting van de voordelen van ledverlichting

Op een eerdere pagina hebben wij de bezoekers aan onze website al uitgebreid kunnen informeren over alle voordelen van ledverlichting. Desondanks willen we er op deze informatiepagina nog een aantal herhalen omdat ze speciaal voor u zo interessant zijn:

 • Led verlichting vergt veel minder capaciteit van de accu, dus u kunt ter beveiliging veel meer led verlichting aanbrengen.
 • De levensduur van led lampen is al snel 30.000 branduren. Dus led is niet alleen zuiniger in gebruik maar ook zuinig voor uw portemonnee.
 • De lichtopbrengst is veel helderder en geeft gelijk een realistisch beeld van wat u op de weg tegenkomt.
 • En laten we eerlijk zijn, het geeft best voldoening als ook uw vrachtwagenverlichting door z’n moderne led “lekker smoelt”. Is het niet?