Koplampen

Toplamp led oranje

Aantal led: 3 Lichtkleur: oranje Stof- en waterdicht

Toplamp led wit

Aantal led: 3 Lichtkleur: wit Stof- en waterdicht
3% korting

Voorlamp set incl. knipperlicht

Set: LED voorlamp - links en rechts Stof- en waterdicht 2 functies

Resultaat 1–15 van de 29 resultaten wordt getoond

Led koplampen van Ledhandel24

Wil je graag de koplamp van je auto of ander voertuig vervangen met led verlichting? Wij hebben diverse led koplampen in ons assortiment, waaronder de populaire h4 en h7 led koplampen. Deze leveren wij als plug-and-play inbouw kit zodat je de led verlichting van je auto eenvoudig kunt monteren/vervangen.

Niet alleen voor auto’s!

Wij verkopen niet alleen led verlichting voor de auto. In ons ruime assortiment vind je onder andere ook led koplampen/voorlampen voor aanhangers, trailers, tractoren, vrachtwagens etc. .

Voor tractoren hebben wij onder andere led koplampen te koop voor de John Deere 6010/6020 serie en New Holland TN serie.

Waarom led verlichting auto inbouwen?

Led verlichting voor uw auto heeft vele voordelen. Zo heb je aanzienlijk meer zicht (tot 200% meer lichtopbrengst dan halogeen), branduren (30.000+ branduren!) en echtheid van licht (6.000 K). Dat is de reden dat bijna alle moderne auto’s standaard worden uitgerust met led koplampen. Auto’s die vanaf 2011 op de markt zijn gekomen moeten volgens de Europese wetgeving allemaal voorzien zijn van dagrijverlichting (Daytime Running Lights). Dit bestaat vrijwel altijd uit led verlichting.

Deze led koplampen hebben niet alleen voordelen voor jou, maar ook voor andere weggebruikers. Omdat het licht over verschillende bronnen wordt verdeeld, hebben led koplampen een zeer geringe verblindende werking. Zelfs wanneer je per ongeluk je groot licht aan zet wordt tegemoetkomend verkeer amper verblind.

Meer informatie over auto led verlichting vindt u op deze pagina.

De service van Ledhandel24.nl

Alle ledlampen van Ledhandel24 zijn daarnaast ook nog eens zeer scherp geprijsd en je ontvangt ze net als de duizenden klanten die je voor gingen binnen 2 dagen in huis voor een laag tarief of gratis vanaf 100 euro. Blijkt er achteraf toch iets niet goed te zijn met de lampen? Dan valt dat gewoon onder onze standaard garantietermijn van een jaar en lossen we het snel voor je op!