Flitsers en zwaailampen

 • 5.00 van de 5

  Flitser (oranje)

   24,19 incl. btw
 • 5.00 van de 5

  Flitser (oranje) met 2 meter kabel

   29,95 incl. btw
 • 25% korting
  4.67 van de 5

  Led zwaailamp 12/24V

   79,95  59,95 incl. btw
 • 5.00 van de 5

  Flitser (wit)

   24,19 incl. btw
 • 5.00 van de 5

  Flitser oranje ultra dun

   39,95 incl. btw
 • Flitser (blauw)

   24,19 incl. btw
 • 40% korting
  4.00 van de 5

  Mini zwaailamp 24V

   12,50  7,50 incl. btw
 • 5.00 van de 5

  Flitser (rood)

   24,19 incl. btw
 • Flitser (groen)

   24,19 incl. btw
 • 4.33 van de 5

  Zwaailamp met magneet

   47,50 incl. btw
 • 4.00 van de 5

  Zwaailamp plat

   49,90 incl. btw
 • Led zwaailamp 12/24 v kort

   59,95 incl. btw
 • Flitser Duo – Oranje/Wit

   42,50 incl. btw
 • Flitser Duo – Oranje/Rood

   42,50 incl. btw
 • CRAWER led zwaailamp 24W (flits+draai)

   78,59 incl. btw
25% korting
4.67 van de 5
4.67 van de 5

Led zwaailamp 12/24V

Led zwaailamp 12/24V

Resultaat 1–15 van de 20 resultaten wordt getoond

Met onze LED flitsers en zwaailampen wordt u altijd tijdig opgemerkt.

Voordelig en toch verantwoord investeren in flitsers of zwaailampen voorkomt ongelukken. Ledhandel24: voor elk vervoersmiddel de juiste oplossing!

LED, de krachtige lichtbron bij flitsers en zwaailampen

Het zijn de LED flitsers die steeds meer de plaats innemen ten koste van de zwaailamp en toch is de rol van de laatstgenoemde nog niet uitgespeeld. Bij Ledhandel24 hebben beide signaleringslampen één ding gemeen; de lichtbron is LED. Hoewel beide soorten een signaalfunctie hebben onderscheidt de flitser zich door de onderbrekingen van de lichtsignalen elektronisch te laten plaatsvinden. Bij een led zwaailamp wordt de lichtonderbreking tot stand gebracht door een roterend schermpje.

LED flitsers hebben een andere behuizing en zijn compact gebouwd

Die compacte bouw is te danken aan de kleinere omvang van de LED lampen. Bij Ledhandel24 hebben de LED flitsers een slagvaste aluminium behuizing. Bijna ons hele assortiment is voorzien van het ECE-R65 en de ECE-R10 keurmerk. Dat is een richtlijn voor voertuigen die zich met een dergelijke verlichting op de openbare weg bevinden. Daarbij worden eisen gesteld aan de optische en akoestische signalen voor voertuigen en trailers.
Onze led flitsers hebben via de toegepaste elektronica de mogelijkheid om de flitsen naar wens in te stellen en bij gebruik van meerdere flitser op één vervoermiddel, om ze om en om te laten flitsen.

Veiligheid voorop met led flitsers en zwaailampen

Bij werkzaamheden waarbij u te maken hebt met ander verkeer, bieden flitsers en zwaailampen u extra veiligheid. Door de flitsende en felle patronen valt u altijd op en kunnen weggebruikers u van veraf waarnemen. De effecten hiervan zijn erg positief, omdat bijna alle verkeer direct afremt als ze een flitser of zwaailamp zien. Indien u het helemaal goed wilt doen, dan kunt u zowel zwaailampen als flitsers gaan voeren. Dan zit u altijd veilig en goed! Wilt u graag een zwaailamp zonder dat u deze permanent moet monteren? Geen probleem, wij hebben ook een zwaailamp met magneet die u kunt monteren waar en wanneer u maar wilt!

Voor gele of oranje flits- of zwaailampen (ook wel amber genoemd) is geen vergunning nodig.

Ze mogen gebruikt worden op gemotoriseerde voertuigen in bijvoorbeeld de volgende situaties:

 • Hulpverlening op en langs de weg;
 • Bergen of wegslepen van voertuigen;
 • Sneeuwruimen of zout strooien;
 • Begeleiden van transporten;
 • Bij beperkte snelheid in de agrarische sector, bosbouw of off-road.

Desondanks mag niet zomaar elke soort flitslamp voor elk doel gebruikt worden. In de richtlijn ECE-R65 staat een en ander beschreven en zijn er classificaties vastgesteld. Daarom is het fijn om flitsers of zwaailampen bij Ledhandel24 te kopen. Wij kunnen u volledig adviseren over goedgekeurde toepassingen van deze LED verlichting. Daarmee voorkomt u een boete bij een verkeerde keuze. Indien u dus twijfelt of u in uw situatie een led flitser of zwaailamp mag voeren, kunt u contact met ons opnemen voor een passend advies.

Klik hier om meer informatie over de werking en regelgeving van zwaailampen te bekijken.

LED zwaailampen kunnen eveneens gebruikt worden.

Onze zwaailampen zijn in vele kleuren leverbaar en de kleinere uitvoeringen zijn eveneens voor andere doeleinden te gebruiken bijvoorbeeld als markering of zelfs als feestverlichting. Met name blauwe zwaailampen kunnen in een aantal gevallen zowel op het dashboard als op het dak geplaatst worden. Dan is er natuurlijk wel een vergunning nodig. Bovendien zijn ronde zwaailampen leverbaar in zowel een flits als in een roterende uitvoering. Het formaat biedt de mogelijkheid voor het plaatsen op een opsteekvoet of bevestigen via een magneet. Vaste montage blijft altijd mogelijk.

Weggebruikers die moeten opvallen, omdat ze bijvoorbeeld langzaam rijden of extreem groot zijn, voeren vaak een oranje of gele zwaailamp. Ook een trekker/combinatie die breder is dan 2,60 meter moet voorzien zijn van een zwaailamp. Verder moet een trekker een zwaailamp voeren wanneer deze een ander voertuig sleept, wegwerkzaamheden als modder/sneeuw schuiven uitvoert of een militaire colonne begeleid.

Ledhandel24 beschikt over een groot assortiment (led) flitsers en zwaailampen, uiteraard allemaal met een LED lichtbron. Wij hebben deze producten natuurlijk ook geselecteerd op basis van degelijkheid, functionaliteit en duurzaamheid. Wij beschikken ook over een groot assortiment aanhanger verlichting. U kunt hier van profiteren want wederom geldt: Ledhandel24.nl, voor het beste licht tegen de scherpste prijs!