Flitsers en zwaailampen

37% korting

Mini zwaailamp 12V

Certificaat: Geen Roterend flitsen Stof- en sproeidicht

Resultaat 1–15 van de 40 resultaten wordt getoond

Met onze LED flitsers en zwaailampen word je altijd tijdig opgemerkt.

Voordelig en toch verantwoord investeren in flitsers of zwaailampen voorkomt ongelukken. Ledhandel24: voor elk vervoersmiddel de juiste oplossing!

LED, de krachtige lichtbron bij flitsers en zwaailampen

Het zijn de LED flitsers die steeds meer de plaats innemen ten koste van de zwaailamp en toch is de rol van de laatstgenoemde nog niet uitgespeeld. Bij Ledhandel24 hebben beide signaleringslampen één ding gemeen; de lichtbron is LED. Hoewel beide soorten een signaalfunctie hebben onderscheidt de flitser zich door de onderbrekingen van de lichtsignalen elektronisch te laten plaatsvinden. Bij een led zwaailamp wordt de lichtonderbreking tot stand gebracht door een roterend schermpje.

LED flitsers hebben een andere behuizing en zijn compact gebouwd

Die compacte bouw is te danken aan de kleinere omvang van de LED lampen. Bij Ledhandel24 hebben de LED flitsers een slagvaste aluminium behuizing. Bijna ons hele assortiment is voorzien van het ECE-R65 en de ECE-R10 keurmerk. Dat is een richtlijn voor voertuigen die zich met een dergelijke verlichting op de openbare weg bevinden. Daarbij worden eisen gesteld aan de optische en akoestische signalen voor voertuigen en trailers.
Onze led flitsers hebben via de toegepaste elektronica de mogelijkheid om de flitsen naar wens in te stellen en bij gebruik van meerdere flitser op één vervoermiddel, om ze om en om te laten flitsen.

Veiligheid voorop met led flitsers en zwaailampen

Bij werkzaamheden waarbij je te maken hebt met ander verkeer, bieden flitsers en zwaailampen je extra veiligheid. Door de flitsende en felle patronen val je altijd op en kunnen weggebruikers je van veraf waarnemen. De effecten hiervan zijn erg positief, omdat bijna alle verkeer direct afremt als ze een flitser of zwaailamp zien. Indien je het helemaal goed wilt doen, dan kun je zowel zwaailampen als flitsers gaan voeren. Dan zit je altijd veilig en goed! Wil je graag een zwaailamp zonder dat je deze permanent moet monteren? Geen probleem, wij hebben ook een zwaailamp met magneet die je kunt monteren waar en wanneer je maar wilt!

Voor gele of oranje flits- of zwaailampen (ook wel amber genoemd) is geen vergunning nodig.

Ze mogen gebruikt worden op gemotoriseerde voertuigen in bijvoorbeeld de volgende situaties:

  • Hulpverlening op en langs de weg;
  • Bergen of wegslepen van voertuigen;
  • Sneeuwruimen of zout strooien;
  • Begeleiden van transporten;
  • Bij beperkte snelheid in de agrarische sector, bosbouw of off-road.

Desondanks mag niet zomaar elke soort flitslamp voor elk doel gebruikt worden. In de richtlijn ECE-R65 staat een en ander beschreven en zijn er classificaties vastgesteld. Daarom is het fijn om flitsers of zwaailampen bij Ledhandel24 te kopen. Wij kunnen je volledig adviseren over goedgekeurde toepassingen van deze LED verlichting. Daarmee voorkom je een boete bij een verkeerde keuze. Indien je dus twijfelt of je in jouw situatie een led flitser of zwaailamp mag voeren, kun je contact met ons opnemen voor een passend advies.

Klik hier om meer informatie over de werking en regelgeving van zwaailampen te bekijken of het aanbod aan led werklampen, verstralers of aanhanger verlichting.

LED zwaailampen kunnen eveneens gebruikt worden.

Onze zwaailampen zijn in vele kleuren leverbaar en de kleinere uitvoeringen zijn eveneens voor andere doeleinden te gebruiken bijvoorbeeld als markering of zelfs als feestverlichting. Met name blauwe zwaailampen kunnen in een aantal gevallen zowel op het dashboard als op het dak geplaatst worden. Dan is er natuurlijk wel een vergunning nodig. Bovendien zijn ronde zwaailampen leverbaar in zowel een flits als in een roterende uitvoering. Het formaat biedt de mogelijkheid voor het plaatsen op een opsteekvoet of bevestigen via een magneet. Vaste montage blijft altijd mogelijk.

Weggebruikers die moeten opvallen, omdat ze bijvoorbeeld langzaam rijden of extreem groot zijn, voeren vaak een oranje of gele zwaailamp. Ook een trekker/combinatie die breder is dan 2,60 meter moet voorzien zijn van een zwaailamp. Verder moet een trekker een zwaailamp voeren wanneer deze een ander voertuig sleept, wegwerkzaamheden als modder/sneeuw schuiven uitvoert of een militaire colonne begeleid.

Ledhandel24 beschikt over een groot assortiment (led) flitsers en zwaailampen, uiteraard allemaal met een LED lichtbron. Wij hebben deze producten natuurlijk ook geselecteerd op basis van degelijkheid, functionaliteit en duurzaamheid. Wij beschikken ook over een groot assortiment aanhanger verlichting. Je kunt hier van profiteren want wederom geldt: Ledhandel24.nl, voor het beste licht tegen de scherpste prijs!

? Waarom zwaailampen van LEDhandel24?

Bij LEDhandel24 kun je voordelig en toch verantwoord investeren in flitsers of zwaailampen. Middels de juiste verlichting voorkom je ongelukken. Wanneer je bij werkzaamheden te maken krijgt met verkeer is het belangrijk dat je goed zichtbaar bent voor extra veiligheid. Door onze flitsers en zwaailampen ben je van ver af goed te zien. LEDhandel24 beschikt over een groot assortiment met scherpe prijzen. LEDhandel24 staat bekend om snelle levering en uitstekende service. Bestel eenvoudig in onze webshop.

? Hoelang duurt de levering van LED zwaailampen?

LEDhandel24 levert altijd binnen 1 á 2 werkdagen na je bestelling. Wanneer je jouw bestelling plaatst op werkdagen voor 15:00, word je bestelling diezelfde dag nog verzonden. Voordat het pakket verstuurd wordt dient de betaling bij ons binnen te zijn. Vanaf €100 euro bezorgen wij gratis. Je kunt o.a. eenvoudig betalen middels iDeal en Paypal. Onze groothandel staat voor uitstekende service, scherpe prijzen en snelle levering door heel Nederland.

? Welke LED zwaailampen kan ik bestellen?

Onze zwaailampen zijn in veel verschillende kleuren en maten te verkrijgen. Zo zijn er blauwe zwaailampen, ronde zwaailampen maar ook oranje en gele zwaailampen. Voor elk doeleinde hebben wij diverse verlichting. Onze zwaailampen en flitsers hebben één overeenkomst: allemaal een LED lichtbron. Wij selecteren onze producten op degelijkheid, functionaliteit en duurzaamheid.