Ons assortiment
LED Guide

CRAWER sprayled voor efficiënter spuitwerk in de avonduren

Spuitwerkzaamheden zijn van cruciaal belang voor de landbouw, en het is essentieel om de juiste hoeveelheden gewasbeschermingsmiddelen aan te brengen. De sprayled van CRAWER, speciaal voor spuitwerkzaamheden in de avonduren helpen hier een handje bij. In deze blogpost bespreken we de voordelen van deze technologie en hoe het efficiënter spuitwerk mogelijk maakt in de avonduren.

Voordelen van spuitwerkzaamheden in de avonduren

Spuitwerkzaamheden in de avonduren hebben verschillende voordelen ten opzichte van overdag spuiten:

– Lagere bladtemperatuur
– Hogere luchtvochtigheid
– Minder wind en dus minder drift
– Sommige insecten zijn alleen ‘s nachts actief
– Perfect resultaat tot 50 meter werkbreedte (per set)

De voordelen van de CRAWER sprayled

De CRAWER sprayled is speciaal ontworpen om spuitwerkzaamheden in de avonduren te ondersteunen. Het heeft een compacte blauwe lichtbundel met een stralingshoek van minder dan 1 graad, waardoor de bestuurder precies kan zien of de spuitdoppen geen mankementen vertonen. Hierdoor komen altijd precies de juiste hoeveelheden gewasbeschermingsmiddelen op de gewassen terecht. De sprayled heeft een vermogen van 40 Watt en kan per set een spuitboom van ruim 50 meter verlichten. Daarnaast is de lamp radio-ontstoord, IP67 waterdicht en voorzien van een Deutsch DT2P-connector.

CRAWER sprayled bestellen

Als je geïnteresseerd bent in de CRAWER sprayled, kun je deze bestellen via de webshop. Heb je nog vragen over de lampen of andere zaken? Wij hebben professionele kennis en service in huis en helpen je graag. We zijn op werkdagen van 9:00 tot 16:00 bereikbaar.