Aanhanger verlichting

reflectorband, reflecterende tape, veiligheids tape, reflector, refelcterende, geel

Reflectorband geel

Reflectorband geel

Resultaat 1–15 van de 177 resultaten wordt getoond

Waarom aanhanger verlichting?

Goede aanhanger verlichting is zeer belangrijk in het verkeer. Wanneer zowel je auto als de aanhanger de juiste verlichting heeft voorkom je ongelukken. Bij LEDhandel24 vind je een groot assortiment aanhanger verlichting. Maar ook voor diverse LED achterlichten ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze LED aanhanger verlichting bent vanaf grote afstand goed zichtbaar.

Aanhanger verlichting is verplicht volgens de wet-en regelgeving om je veiligheid en die van je weggebruikers te waarborgen. Een aanhanger moet aan de volgende eisen voldoen:

  • Twee stadslichten
  • Twee achterlichten
  • Twee richtingaanwijzers
  • Twee remlichten

Verder is het belangrijk dat de kentekenplaat goed verlicht is en er twee rode retroreflectoren aanwezig zijn aan de achterkant. Daarnaast is het belangrijk dat de zijkant ook goed verlicht is: mistachterlichten in het midden, twee witte retroreflectoren aan de voorkant en ambergele retroreflectoren aan de zijkant. Tot slot zijn er nog markeringslichten verplicht. Zowel aan de voorzijde als een de zijkant. Deze zijn echter alleen verplicht wanneer de aanhanger breder is dan 2,10 meter en langer is dan 6 meter. In ons assortiment vind je diverse verlichtingssets voor je aanhanger of vrachtwagen.

Voordelen van LED aanhanger verlichting

LED verlichting heeft ten opzichte van reguliere verlichting veel voordelen. Met LED heb je een veel hogere lichtopbrengst tegen veel minder energie. Het is dan ook een zeer energiezuinige keuze. Voornamelijk in het verkeer is LED aanhanger verlichting onmisbaar. Wanneer het slecht weer is en het donker is buiten is het des te belangrijker dat je auto én aanhanger goed zichtbaar zijn. LED licht is veel helderder en echter waardoor je vanaf grote afstand goed zichtbaar bent. De reguliere verlichting gaat vaak kapot door trillingen. Dit is bij LED verlichting niet mogelijk. Een ander bijkomend voordeel is dat LED verlichting niet warm wordt. Hierdoor voorkom je dat de behuizing hard en bros wordt.

Waarom LEDhandel24?

Onze experts hebben jarenlange ervaring als we het hebben over LED verlichting. Met onze kwaliteitsbewaking, hoogwaardige toeleveranciers en onze professionals leveren wij de beste LED verlichting aan bedrijven en particulieren in heel Nederland. Bij LEDhandel24 doen wij er alles aan om je aanhanger verlichting zo snel mogelijk te leveren. Wij streven naar een levering binnen 3 werkdagen. Zo ben je snel verzekerd van de beste verlichting. Service staat bij ons hoog in het vaandel en helpen je dan ook graag bij het maken van de juiste keuze. Wij kopen slim in waardoor wij onze aanhanger verlichting tegen scherpe prijzen aan kunnen bieden.