Verlichtingsset aanhanger

12% korting

Verlichtingsset 12 aanhanger compleet met magneet LED 12v

Een complete verlichtingsset voor aanhangers.
10% korting

Voordeelpakket 20 x LED achterlicht met 2 meter kabel

IP68 10 sets 3 functies

Resultaat 1–15 van de 44 resultaten wordt getoond

Complete verlichtingsets voor vrachtwagens en aanhangers

Met een complete LED verlichtingset kunt u in één keer alle verplichte achterverlichting aanbrengen.

Als u in één keer uw aanhanger of trailer optimaal wilt beveiligen en van het beste licht wilt voorzien, dan is een LED aanhanger verlichtingsset het beste antwoord. Ons assortiment is zeer uitgebreid en ongeacht welke set u ook kiest en koopt, wij garanderen hoge kwaliteit en de scherpste prijs.

Ook u wilt graag op een tweebaansweg snel herkennen dat de tegenligger een vrachtcombinatie is. Op kruispunten is dat niet anders. Verlichting rondom schept duidelijkheid. Vooral bij slecht weer, en dan maakt het niet uit of het zich op een snelweg of op een provinciale weg afspeelt. Het is fijn dat medeweggebruikers de soms donkere achterzijde van een aanhanger, tijdig kunnen herkennen. Het assortiment van Ledhandel24 biedt volop keus.

Aanhanger verlichtingsset van LEDhandel24

De sets bestaan uit een complete verlichtingsset voor uw aanhanger of uit voordeelpakketten zodat u in één keer klaar bent om alle halogeen verlichting te vervangen. Afhankelijk van de soort LED verlichting is zowel 12 tot 24 volt als 10 tot 30 volt beschikbaar. Uiteraard maken ook markeringslampen deel uit van de collectie. Overigens zal het duidelijk zijn dat wij u graag juist LED verlichting aanbieden, omdat dit heldere licht op alle fronten veel beter presteert dan halogeen en vergeet u bovendien niet: Ledhandel24.nl, voor het beste licht tegen de scherpste prijs! Vind hier uw aanhanger verlichting.