Verlichtingsets

Resultaat 1–15 van de 23 resultaten wordt getoond

Complete verlichtingsets voor vrachtwagens en aanhangers.

Met een complete LED verlichtingset kunt u in één keer alle verplichte achterverlichting aanbrengen.

LED verlichtingsset, handig, voordelig en altijd op voorraad.

Als u in één keer uw aanhanger of trailer optimaal wilt beveiligen en van het beste licht wilt voorzien, dan zijn de LED verlichtingssets het beste antwoord. Ons assortiment is zeer uitgebreid en ongeacht welke set u ook kiest en koopt, wij garanderen hoge kwaliteit en de scherpste prijs.

Medeweggebruikers waarderen als aanhangers en trailers goed verlicht zijn.

Ook u wilt graag op een tweebaansweg snel herkennen dat de tegenligger een vrachtcombinatie is. Op kruispunten is dat niet anders. Verlichting rondom schept duidelijkheid. Vooral bij slecht weer, en dan maakt het niet uit of het zich op een snelweg of op een provinciale weg afspeelt. Het is fijn dat medeweggebruikers de soms donkere achterzijde van een aanhanger, tijdig kunnen herkennen. Het assortiment verlichtingssets van Ledhandel24 biedt volop keus.

Verlichtingssets voor trailer en aanhangwagen.

De sets bestaan uit een complete LED verlichtingsset of uit voordeelpakketten zodat u in één keer klaar bent om alle halogeen verlichting te vervangen. Afhankelijk van de soort LED verlichting is zowel 12 tot 24 volt als 10 tot 30 volt beschikbaar. Uiteraard maken ook markeringslampen deel uit van de collectie. Overigens zal het duidelijk zijn dat wij u graag juist LED verlichting aanbieden, omdat dit heldere licht op alle fronten veel beter presteert dan halogeen en vergeet u bovendien niet: Ledhandel24.nl, voor het beste licht tegen de scherpste prijs!