Wil je stage lopen bij een jonge groeiende online webshop, waarbij geen dag hetzelfde is en een proactieve houding, zelfstandigheid en betrokkenheid tot zijn recht komen? Kom dan kennis maken met Ledhandel24.nl.

Wie zijn wij:
Ledhandel24 is een jong en ambitieus bedrijf dat snel groeit. Wij leveren Led werklampen en algemene ledverlichting aan zowel bedrijven als particulieren in hoofdzakelijk Nederland en België. Hierbij vinden we het belangrijk dat de klant kwalitatief goede producten krijgt tegen eerlijke prijzen met daarbij de best mogelijke service en voorwaarden.

Wat ga jij doen tijdens de stage?

Tijdens je stage als Commercieel medewerker ondersteun je jouw collega’s in de breedste zin van het woord. Waar moet je dan aan denken? Een kleine greep uit de werkzaamheden:

  • het beantwoorden van de telefoon;
  • het beantwoorden van binnenkomende e-mail;
  • Het bijhouden van alle social media kanalen;
  • Het opstellen van offertes;
  • Aanmaken van orders in ons systeem;
  • Het orderpicksysteem up-to-date houden;
  • Nieuwe producten plaatsen op de website;
  • Inkopen van nieuwe producten;
  • Meedenken met ideeën voor speciale acties en het promoten van bepaalde producten.

Bij al deze werkzaamheden word je uiteraard goed begeleid en staan we altijd klaar om je te helpen met taken of vragen.

Hoe ziet een stage-dag er uit?

Je begint de dag met een kop koffie en bekijkt welke bestellingen er allemaal zijn binnen gekomen en of er bijzonderheden zijn bij deze bestellingen. Daarna kijk je welke mail er allemaal is binnen gekomen. Terwijl je bezig bent met het beantwoorden van een mailtje, gaat de telefoon. Hier leer je dus goed multitasken. Nadat je telefoon en mail hebt beantwoord, kijk je in ons orderpick systeem. Er is een melding dat er producten besteld moeten worden. Dit doe je na overleg met een collega bij één van onze internationale leveranciers. Kennis van Engels in woord en schrift is dus een pré. Inmiddels is het al weer tijd voor de middagpauze. Samen met je collega’s lunch je in de kantine.

Na de pauze blijkt dat er al weer verschillende vragen zijn binnen gekomen van klanten, via de mail, WhatsApp en Facebook. Deze beantwoord je samen met je collega’s en je maakt een aantal offertes. Ondertussen is ook een koerier langs geweest om bestelde lampen bij ons af te leveren. Deze boek je in in ons voorraadsysteem. Bij de geleverde lampen zit ook een nieuwe lamp. Deze moet op de website geplaatst worden, inclusief specificaties en foto’s. Je bekijkt hoe je dit het beste kan doen en bedenkt een actieplan om de lamp onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten via social media. Dit leg je voor aan ons marketingteam.

Ondertussen komt er een klant ons magazijn binnen lopen, op zoek naar een aantal lampen. Deze klant help je de juiste lampen te kiezen. Wanneer de klant vertrokken is, zit jouw werkdag er ook op. Tijd om naar huis te gaan.

Uiteraard doe je dit alles niet alleen. We werken met een klein jong team en houden van een geintje. Je krijgt de mogelijkheid om mee te kijken bij alle werkzaamheden en hier veel van te leren, maar verwachten daarvoor wel een goede inzet van je.

Uiteraard ontvang je ook een passende stagevergoeding bij goed functioneren.

Ben je een doorzetter, vind je het leuk om veel verschillende werkzaamheden te leren, neem je initiatief en houd je van een leuke uitdaging? Solliciteer dan snel!

Stuur je motivatie en CV naar [email protected] t.a.v. Elke Haarhuis.

Voor vragen kan contact worden opgenomen met Elke Haarhuis op telefoonnummer: 0597-234500.

Jong bedrijf

Ledhandel24 is een erg jong en ambitieus bedrijf dat snel groeit. Wij vinden een goede service, scherpe prijzen en snelle levering erg belangrijk.

Informele sfeer

Bij Ledhandel24 is gezelligheid net zo belangrijk als hard werken. We lunchen samen en zijn allemaal vrolijke en enthousiaste mensen met veel ambitie.

Uitdagende functie

Als commercieel medewerker heb je een uitdagende functie waar je enthousiasme, proactieve houding en zelfstandigheid tot zijn recht komen.

Wij zijn Ledhandel24.nl

Ledhandel24.nl is een jong bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van Led werklampen en algemene ledverlichting. Met continue kwaliteitsbewaking, hoogwaardige toeleveranciers  en een professioneel team met veel ervaring levert Ledhandel24.nl de beste led werkverlichting aan bedrijven en particulieren in heel Nederland.

Speerpunten voor het bedrijf zijn de hoge kwaliteit van de materialen, scherpe maar vooral eerlijke prijzen en een hoge service graad. De producten die Ledhandel24.nl levert zijn van hoge kwaliteit en geproduceerd volgens zeer hoge standaarden.

We stellen ons graag voor.