230v Led Highbay UFO 150 watt MEANWELL/PHILIPS

De combinatie LED Highbay Meanwell/Philips is een lichtkwaliteit apart.
De meest efficiënte manier om hoge ruimtes te verlichten is het aanschaffen en installeren van UFO’s. Beter binnen licht kan haast niet.

 165,00 incl. btw

Artikelnummer: 230UF150S Categorie: GTIN: 7435145514557

Productinformatie

Kenmerken:
Vermogen: 150W
Led chips: 210 st PHILIPS LUMILEDS LUXEON 30302D
Voeding: MEANWELL (kwalitatief de beste in de markt)
Lichtstroom: 18750lm
Afmetingen (mm): 310*120
Voltage: 85-305V
Materiaal: aluminium+glas
Waterdichtheid: IP65
Lichtkleur: wit 6000K  (daglicht)
Dimbaar: nee
Gewicht: 3,46kg
Stralingshoek: 120°
Garantie: 5 jaar

De combinatie LED Highbay Meanwell/Philips is een lichtkwaliteit apart.

De meest efficiënte manier om hoge ruimtes te verlichten is het aanschaffen en installeren van UFO’s. Beter binnen licht kan haast niet.

Hallen en grote ruimtes vragen om UFO’s met Meanwell voeding en Philips led chips.
Met een veelheid aan traditionele lampen is elke hal, distributiecentrum of andersoortige grote hal best te verlichten. Uw energierekening in een dergelijk geval is echter schrikbarend hoog en de voorspellingen daarover zijn niet bepaald positief. Inmiddels hebben velen LED Highbay verlichting ontdekt en ook ervaren hoe groot de energiebesparing is. Daar bovenop komt dat de lichtintensiteit vele malen beter is. Ook voor u dus een goed moment om over te gaan op deze effectieve verlichting.

LED Highbay met Meanwell voeding en Philips led chips is helemaal de topper op dit gebied.
In dit geval met een wattage van 150 watt, produceert deze lamp 18.750 Lumen in een prima daglichtkleur. De stralingshoek is 120 graden en binnen dat gedeelte wordt de vloer optimaal en gelijkmatig verlicht. De verlichting wordt dan ook geproduceerd door 210 Philips Lumileds Luxeon 30302D en een voeding van Meanwell, die gerust de beste in de markt genoemd mag worden. Als materiaal voor de behuizing wordt aluminium en glas gebruikt met een waterdichtheid volgens de IP65 norm.

LED verlichting is zuinig in gebruik en er komt ook nog subsidie op u af.
Behalve het geringe stroomverbruik ligt er ook nog een aantrekkelijke subsidie op u te wachten. Wij hebben LM-79 documenten voorhanden en daarmee komt u in aanmerking  voor de EIA regeling en is 54,5% van de aanschafwaarde (inclusief installatie) af te trekken van de fiscale winst. Een gunstiger rendement op verlichting is niet voor te stellen. Ledhandel24.nl, voor het beste licht tegen de scherpste prijs.

 

Let op: Wij adviseren ten zeerste een Esb stroomsterktebegrenzer te gebruiken bij het plaatsen van meer dan 5 van deze lampen of in combinatie met grote stroomgebruikers zoals zaagmachines, compressoren etc. Defect geraakte lampen door toedoen van inschakelstroompieken vallen buiten de garantie procedure. Deze unit kun u eventueel hier mee bestellen: Esb unit ESB101

Productreviews

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Plaats als eerste een review voor “230v Led Highbay UFO 150 watt MEANWELL/PHILIPS”

    vijf × 2 =