Houd rekening met langere levertijden i.v.m. drukte bij de vervoerders.

Ons assortiment

Crawer Werklamp 40 watt rechthoek CREE

Is jouw trekker al voorzien van de nieuwe Crawer Werklamp 40 watt rechthoek CREE? 

Ze zijn te bestellen (ook als voordeelset) op https://www.ledhandel24.nl/product/werklamp-rechthoekig-40watt-cree-top-serie/

Deze werklamp kenmerkt zich door een enorme lichtopbrengst dankzij het gebruik van CREE led chips. Door de diffuse krasvaste polycarbonaat lens wordt het licht over een groot oppervlak verdeeld en treedt er weinig tot geen verblinding op.

De zware RVS beugel kan de zwaarste trillingen weerstaan. De zware gegoten aluminium behuizing is gepoedercoat zorgt voor de luxe uitstraling en tegelijkertijd zorgt dit voor een goede warmte afgifte aan haar omgeving. De lens is ingegoten in de achterkant van de lamp wat deze IP68 spuitwaterdicht maakt. Al met al echt een lamp die de zwaarste inzet kan weerstaan.

Radio ontstoord en radio ontstoord. Heel veel fabrikanten van led werklampen schrijven radio ontstoord terwijl maar een klein beetje van de elektromagnetische straling wordt weggenomen. Technisch gezien klopt het dat de lampen dan radio ontstoord zijn. De werklampen van CRAWER zijn echt radio ontstoord en getest volgens de richtlijnen van CISPR. CRAWER lampen voldoen aan de hoogste CISPR normering.