Werklampen 230V

Resultaat 1–15 van de 19 resultaten wordt getoond

230 volt led werklampen van Ledhandel24

Ben je op zoek naar 230 volt LED werklampen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door het breedtelicht wordt een groot oppervlakte verlicht.

Het voordeel van onze 230 volt led werklampen

230 volt LED werklampen voor thuis, in of om de boerderij of als straatverlichting. Een betere verhouding tussen prijs en kwaliteit vind je nergens anders in Nederland. Wij selecteren de beste fabrikanten en bedingen de scherpste prijzen doordat we onze led werklampen groot inkopen.

Deze robuuste werklampen van Ledhandel24 zijn geschikt voor elke plaats en elk weertype dankzij de hoge kwaliteit en gegarandeerde lange levensduur.

Ruim assortiment

In ons ruime assortiment vind je onder andere 20 watt, 50 watt, 100 watt en 200 watt 230 volt werklampen en 100 watt en 150 watt straat- en gevelverlichting om je huis, boerderij, oprit of werkplek te voorzien van voldoende verlichting om altijd goed zicht te hebben. Breedtelicht helpt je hier bij. Tevens hebben wij een groot assortiment aanhanger verlichting en andere LED werklampen.

De service van Ledhandel24.nl

Alle 230 volt led lampen van Ledhandel24 zijn daarnaast ook nog eens zeer scherp geprijsd en je ontvangt ze net als de duizenden klanten die je voor gingen binnen 2 dagen in huis voor een laag tarief of gratis vanaf 100 euro. Blijkt er achteraf toch iets niet goed te zijn met de lampen? Dan valt dat gewoon onder onze standaard garantietermijn van een jaar en lossen we het snel voor je op!