Werklampen TOP serie

Resultaat 1–15 van de 93 resultaten wordt getoond

Topserie LED werklampen van Ledhandel 24

Naast onze standaard werklampen voeren wij ook een TOP serie led werklampen. Deze werklampen zijn bijzonder door hun vorm, lichtopbrengst en hun schokbestendigheid. De lampen in onze TOP serie zijn een speciale selectie LED werklampen van extra hoge kwaliteit met een gegarandeerde lange levensduur en altijd 100% radio ontstoord.

Ruim assortiment led werklampen

In ons ruime assortiment vind je onder andere 10 watt tot en met 48 watt, 12v, ovale en/of kantelbare werklampen, combibeam werklampen, werklampen met CREE leds. Hiermee kun je jouw aanhanger, tractor, auto, vrachtwagen of trailer voorzien van voldoende verlichting en de benodigde lampen om altijd goed zichtbaar te zijn en zicht te hebben.

LED werklampen: licht in de duisternis!

Indien je regelmatig ‘s avonds of in donkere omstandigheden werkt, dan weet je wel hoe vervelend het is om geen goede verlichting te hebben. Onze TOP led werklampen maken een einde aan dit probleem! Dankzij onze werklampen ervaar je een goede lichthoeveelheid waardoor je jouw werk makkelijker kunt doen.

De service van Ledhandel24.nl

Ledhandel 24 heeft zeer scherpe prijzen. Tevens ontvang je jouw bestelling, net als duizenden klanten die je voor gingen, binnen 2 dagen in huis voor een laag tarief of gratis vanaf 100 euro. Blijkt er achteraf toch iets niet goed te zijn met de lampen? Dan valt dat gewoon onder onze standaard garantietermijn van een jaar en lossen we het snel voor je op!

Naast de werklampen biedt Ledhandel24 bijvoorbeeld ook flitsers en zwaaiers, aanhanger verlichting en verstralers.