Ons assortiment

Crawer Werklamp 40 watt rechthoek CREE

Crawer Werklamp 40 watt rechthoek CREE Crawer werklamp rechthoek

Nieuw! De rechthoekige werklamp van Crawer heeft een rechthoekige vorm en heeft een wattage van 40. 

Veel licht dankzij de CREE led chips

Deze Crawer werklamp kenmerkt zich door een enorme lichtopbrengst dankzij het gebruik van CREE led chips. Door de kras vaste polycarbonaten lens wordt het licht over een groot oppervlak verdeeld en treedt er weinig tot geen verblinding op.

Robuuste en kwalitatieve Crawer werklamp

De zware RVS beugel van de werklamp kan de zwaarste trillingen weerstaan. Doordat de zware gegoten aluminium behuizing is gepoedercoat en zorgt voor de luxe uitstraling en tegelijkertijd zorgt dit voor een goede warmte afgifte aan haar omgeving. Daarbij is de lens is ingegoten in de achterkant van de lamp wat deze IP68 spuitwaterdicht maakt. Al met al, echt een lamp die de zwaarste inzet kan weerstaan.

Bestel hier

 

EMC Radio ontstoord: CISPR Klasse 4CR-1006 op case

Fabrikanten van led werklampen schrijven radio ontstoord terwijl er maar een klein beetje van de elektromagnetische straling wordt weggenomen. Technisch gezien klopt het dat de lampen dan radio ontstoord zijn maar,  de werklampen van Crawer zijn écht radio ontstoord en getest volgens de richtlijnen van CISPR. Crawer lampen voldoen aan de hoogste CISPR normering.

Waarom werklampen van Crawer?

Ga je voor de lampen van Crawer, dan ga je voor een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Met de kennis in huis hebben wij voor elke lamp een oplossing. Als laatste, maar niet geheel het onbelangrijkste hebben de lampen een chique uitstraling. Het oog wil ook wat toch? Neem ook eens een kijkje bij onze andere lampen van Crawer.